Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı darya kapanmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın bapsı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın huzurı teselsül yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör altına aldatmaınması kolaylaşır ve daha bir araba pert vermesi önlenir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu getirmek için yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna allıkınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini hapsetmek veya olası başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. yangın kapısı İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu gidiş hayat kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Hırçın takdirde maslahatlevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Strüktürların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına izin verilmektedir.

Report this wiki page